Posted in: Uncategorized

Samsung presenterar budgetduon Galaxy On5 Pro och On7 Pro

Samsung har under morgonen presenterar två budgettelefoner till flottan. Det handlar om en större och en mindre telefon, men på insidan ska mycket vara sig likt på duon.

Om vi börjar med den största av de två, Galaxy On7 Pro, så har telefonen fått en 5,5 tum stor skärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar) och panelen är i fråga av LCD typ. Vidare har telefonen en quad-core processor på 1,2 GHz med 2 GB RAM, ett 3000 mAh batteri, plats för dubbla SIM-kort, 16 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre 13 MP kamera och en främre 5 MP kamera.

Om vi istället tar en titt på den något mindre On5 Pro så har telefonen en 5 tum stor skärm med HD-upplösning också den, Samsungs egna Exynos 3475 chip, vilket är en quad-core processor på 1,3 GHz, 2 GB RAM, ett 2600 mAh batteri, 16 GB inbyggt minne med stöd för minneskort, en bakre 8 MP kamera och en främre 5 MP kamera. Båda telefoner kommer med Android 6.0 förinstallerat.

För On5 Pro kommer priset hamna på motsvarande 1166 svenska kronor, medan On7 Pro kommer hamna på motsvarande 1430 svenska kronor. Som det ser ut nu kommer telefonerna inte släppas utanför Asien. Telefonerna finns redan i lager. 

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar

Back to Top