Huawei tillkanger Maimang 5 i Kina

Huawei har under gårdagen tillkännagivit ytterligare en smartphone till sin flotta. Man har valt att kalla telefonen för det så smått krångliga namnet Maimang 5. Telefonen är konstruerad i aluminium och mäter 151.8 x 75.7 x 7.3 mm med en vikt på 160 gram.
Telefonen har vidare en 5,5 tum stor skärm med Full HD-upplösning med en LCD-panel, en Snapdragon 625 processor med konfigurationer i antingen 3/32 GB eller 4/64 GB minne, ett 3340 mAh batteri, minneskortsplats, en fingeravtrycksläsare och Android 6.0 från start.

Om vi tar en titt på kameran så är den bakre av de två som är på 16 megapixlar med en dubbel LED-blixt, medan den främre istället ligger på 8 megapixlar.

Telefonen kommer släppas i färgerna rosa guld, silver och guld. Priset kommer ligga på motsvarande 300 svenska kronor för varianten med 4/64 GB minne. Modellen med 3/32 GB vet vi ännu inget om angående pris. Telefonen släpps i Kina 21 juli, det är ännu oklart om den hittar utanför Kinas gränser.

Bilden är lånad av gizmochina.com

 Källa

Lämna ett svar