LG V20 presenteras i september (rykte)

LG presenterade under förra året LG V10, en mobil i en helt ny produktserie från företaget med en extraskärm högst upp, som är tänkt att agera hjälpskärm åt huvudskärmen. Telefonen blev minst sagt ingen storsäljare, i allafall inte i Sverige. Nu säger ett nytt rykte att LG kommer spinna vidare på serien genom en lansering av en efterföljare till V10.
Vi har själva trott att mobilen kommer kallas för LG V11, men enligt ryktet kommer mobilen kallas för V20. Vilket låter som ett rimligare namn såhär i efterhand tycker vi.

Vad mobilen kommer få för specifikationer återstår att se. Men vi tror (och hoppas) att V20 får dubbla kameror på fram och-baksidan och allra senaste Snapdragon 821. Vi hoppas självklart att mobilen når till Sverige, vilket vi tror eftersom V10 gjorde det.

Bilden är lånad av Swedroid.se

  Källa

Annons