dark

Nya uppgifter om Samsung Galaxy Note 7 hamnar på nätet

Flera rykten har inkommit gällande Samsungs kommande Galaxy Note 7. Flertalet av dessa har varit rörande överens om att Note 7 kommer få Qualcomms Snapdragon 820 processor tillsammans med 4 GB RAM. Samtidigt som telefonen ska kosta 8000 kronor, vilket gör den extremt o prisvärd (om den har dessa specifikationer).

Nu säger dock ett nytt rykte att telefonen kommer få Qualcomms senaste Snapdragon 821 och 6 GB RAM, vilket gör den mer prisvärd enligt oss om den kommer ha dessa specifikationer. Samtidigt har vi på Mobilanyheter fått fram en exklusiv lista på vilket modellnamn Galaxy Note 7 kommer få. På listan nämns följande: SM-N930V, SM-N930A, SM-N930P, SM-N930T, SM-N930R4 och SM-N930W8. Alla Samsungs mobila produkter som säljs i Sverige slutar på F, vilket får oss att tro att Samsung återigen kommer hoppa över att släppa Note:en i Sverige. I sådana fall skulle SM-N930F funnits med i listan tycker vi.

Bilden är lånad av Swedroid.se

  Källa