Hem Specifikationer läcker ut på Xiaomi Redmi Note 4 (bekräftat)

Specifikationer läcker ut på Xiaomi Redmi Note 4 (bekräftat)

Vi har tidigare trott att Xiaomi ska komma att visa upp Mi 5S på sitt event som man ska hålla den 27e juli. Men enligt flera andra nyhetssajter så är det en phablet vid namn Redmi Note 4 som den kinesiska tillverkaren ska visa upp. Så ser fallet också ut att bli då det nu läckt ut bilder på telefonens box, som bekräftar grundspecifikationerna.

Enligt specifikationerna kommer telefonen begåvas med en Helio X20 processor med 3 GB RAM, ha en 5,5 tum stor skärm (med ännu okänd upplösning), ett 4100 mAh batteri, en bakre 13 MP kamera och en främre 5 MP kamera. Vi antar också att mobilen kommer med Android 6.0 förinstallerat.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar