Hem Honor 8 Note åker genom TENAA – Har gigantisk 6,6 tums skärm

Honor 8 Note åker genom TENAA – Har gigantisk 6,6 tums skärm

Det har för en tillbaka sedan ryktas om att Huawei planerade att släppa en gigantisk telefon med hela 6,6 tums skärm. Detta har tidigare bekräftats, då företaget släppt en del teaserbilder (se nedan) där man bekräftar att telefonen kommer gå under namnet Honor 8 Note.
Nu har telefonen också gått genom TENAA, där många specifikationer för telefonen nu framträder.

Mycket riktigt, som flera rykten sagt, kommer telefonen ha en gigantisk 6,6″ skärm med Quad HD upplösning, en octa-core processor med 4 GB RAM, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett 4400 mAh batteri, en bakre 13 MP kamera och en främre 8 MP kamera. Telefonen ser också ut att komma med 64 GB inbyggt minne och Android 6.0.1 från start.

Bilderna är lånade av GSMArena.com

Källa

Lämna ett svar