Såhär ser nästa iPhones ut enligt senaste ryktena

Apple är formodligen inte så långt bort från nästa iPhone – lansering. Det då flertalet bilder har läckt ut på enheterna som visat telefonernas design. Nu har videos på enheterna även hamnat på nätet. I den första videon så jämför personen iPhone 7 med iPhone 6S. Av videon att döma kommer inte skillnaden vara så stor mellan dessa två förutom enstaka detaljer såsom att hörlursuttaget saknas på den nya iPhonen.

Om vi tar en titt på iPhone 7 Plus (eller Pro som vissa också säger) så ser vi telefonen i samtliga färger på videon tillsammans med en vanlig iPhone 7a. Som vi tidigare skrivit så ser vi att telefonen kommer få dubbla kameror på baksidan. Av videon att döma visas inte hela baksidan, vilket resulterar i att vi inte får reda på om den kommer få någon ”smart kontakt”. Videon kan ses här.

Enligt ett nytt rykte kommer Apple presentera telefonerna under ett event den 12e september.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Annons