Funktioner på Samsung Galaxy Note 7 läcker ut

Samsung kommer lansera Galaxy Note 7 under ett event den 2a augusti. Men redan nu har flera detaljer kring telefonen hamnat på nätet. Ett exempel är att telefonen kommer få den Edge-skärm som S7 Edge också erbjuder.

En annan nyhet som är ny för Samsungs telefoner är att Note 7 kommer få en Iris-läsare som ska kunna låsa upp mobilen via irisen i ögat. Nu har fler detaljer hamnat på nätet om mobilen, till exempel så nämns det att man ska hålla ansiktet 25-35 cm från ansiktet för att funktionen ska fungera så bra som möjligt.

Vidare så kan vi se en del funktioner som är anpassade efter Samsungs S-Pen. En ny funktion i Galaxy Note 7 kommer bli möjligheten till att spela in skärmen direkt från start, vilket man inte tidigare har kunnat gjort utan att behöva installera en ROOT.

Men vi kan även se att Note 7 har fått ett smått förfinat gränssnitt med en sökyta ovanför alla appar. Om detta bara är en förfining i Android 6.0.1 eller om det är Android 7.0 som faktiskt är installerat från start.

Bilden är lånad av androidauthority.com

Källa

   

Annons