Gionee presenterar M6 och bjässen M6 Plus

Gionee har under eftermiddagen presenterat mobilerna M6 och M6 Plus, där den sistnämnda av de två har en gigantisk skärm på hela 6 tum.

Om vi börjar med den minsta av de två enheterna, M6, så har mobilen fått en 5,5″ stor skärm med ännu okänd upplösning, dock är panelen av AMOLED-typ. Vidare har telefonen utrustats med en octa-core processor på 1,8 GHz tillsammans med 4 GB RAM, en bakre 13 MP kamera med en dubbel LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.

Det speciella med telefonen är dock dess stora batteri på hela 5000 mAh, men Xiaomi nämner inte hur länge en laddning räcker till. Telefonen kan man också få med 32, 64 eller 128 GB internminne.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Om vi istället tar en titt på den något större M6 Plus, så stoltserar mobilen med en 6 tum stor skärm med Full HD-upplösning. Vidare har telefonen en octa-core processor på 2,0 GHz med 4 GB tillhörande RAM, 64 GB inbyggt minne och en fingeravtrycksläsare. Det speciella med M6 Plus är precis som med M6, dess gigantiska batteriet på 6020 mAh.

Båda telefoner har något som är högst ovanligt att vi ser hos Androidtelefoner idag, nämligen knapparna utanför skärmen. Båda telefoner saknar också ett hörlursuttag.

Telefonerna släpps i nuläget endast i Kina.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar