Posted in: Uncategorized

11 minuter video dyker upp: Handlar om Samsung Galaxy Note 7 (rykte)

Just nu är det fullproppat med rykten om Samsung kommande Galaxy Note 7, som enligt de senaste ryktena kommer släppas i två versioner, en med Edge – skärm och en annan med en vanligt (platt) skärm.

I en ny video som läckt ut på nätet, visas den platta versionen av telefonen. Människan på videon demonstrerar alla möjliga funktioner som Galaxy Note 7. Man demonstrerar till exempel hur Iris-läsaren fungerar. En funktion vi inte tycker ser ut att vara särskilt bra, då man till exempel kommer behöva ta bort glasögonen för att låsa upp telefonen, och då är det smidigare att bara låsa upp telefonen via fingeravtryck.

Videon kan ses här.

Bilden är lånad av GSMArena.com

   Källa

Lämna ett svar

Back to Top