Hem Elgiganten listar Galaxy Note 7 i förtid (bekräftat)

Elgiganten listar Galaxy Note 7 i förtid (bekräftat)

Elgiganten har under dagen helt plötsligt listat Samsungs kommande flaggskepp Galaxy Nogte 7 i sin webbutik. Telefonen kommer, av Elgigantens kunnighet att göra, ha begåvats med en 5,7″ Quad HD skärm med Samsungs SUPER AMOLED panel och som skyddas av Gorilla Glas 5. Vidare specifikationer som telefonen sägs ha fått är  Exynos 8890 tillsammans med BARA 4 GB RAM, vilket är till en besvikelse enligt oss, då vi förväntat oss minst 6 GB RAM på årets Note.

Vidare hittar vi en ögonscanner, som enligt Samsung själva ska vara upp till 200 gånger säkrare än en vanlig fingeravtrycksläsare, 64 GB inbyggt minne med plats för minneskort, vattentäthet (IP68), fingeravtrycksläsare och Android 6.0 från start.

Det mest skrämmande är dock priset, då telefonen kommer kosta 9000 kronor, vilket enligt oss är sjukt mycket pengar för ändå så pass klen hårdvara.

Bilden är lånad av Swedroid.se

 Källa

Lämna ett svar