Oppo presenterar F1s – Har stort fokus på den främre kameran

Oppo har under gårdagen presenterat kameramobilen Oppo F1s. Mobilen har ett väldigt strömlinjeformat utseende med en metallkonstruktion som löper runt hela telefonen.
Huvudtemat i telefonen är dess framåtriktade kamera. Upplösningen ligger på 16 megapixlar med ett bländaravtal på f.2.0. En stor skillnad mot övriga ”selfiemobiler” är dock att F1s saknar en blixt på framsidan.

I övrigt erbjuder telefonen en 5,2″ stor skärm med HD-upplösning med en IPS panel, en bakre kamera på 13 megapixlar, ett octa-core chipp (Mediatek MT6750) med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan, ett 3075 mAh batteri och Android 6.0.1 förinstallerat från start.

Telefonen kommer kosta motsvarande 2300 svenska kronor när den släpps runt om Asien. Det ser i nuläget inte ut som att telefonen når Sverige.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Annons