Hem Nexus Sailfish påträffas i GFXBench – Har 5 tum stor skärm

Nexus Sailfish påträffas i GFXBench – Har 5 tum stor skärm

Detta år sägs HTC få förtroendet av Google att tillverka nästa Nexus – telefon. Telefonen har under en längre tid gått under kodnamnet Nexus Sailfish, men det slutliga namnet på enheten sägs bli Nexus 5P.
Nu ser det ut som att en del specifikationer läckt ut om enheten via benchmarkprogrammet GFXBench. Enheten kommer enligt programmet få en 5 tum stor skärm med Full HD upplösning, och alltså inte en 5,2″ stor skärm som det först sades.

Vidare specifikationer nämner en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne (ingen plats för minneskort), en bakre 12 MP kamera, en främre 8 MP kamera och självklart senaste Android 7.0 Nougat från start.
När mobilen presenteras är ännu oklart.

Bilden är lånad av GSMArena.com

 Källa

Lämna ett svar