OnePlus sa att Sverige inte var med på pauslistan – ändå dröjer leveranserna

Vi skrev för några dagar sedan en artikel om att kinesiska OnePlus pausar utkörningen av flaggskeppet “3” i ett antal länder runt Europa. Sverige skulle dock enligt tillverkaren inte ingå på denna lista, i alla fall inte tekniskt sätt.

Men om man går in på OnePlus hemsida kan man nu se att den svarta telefonen skickas inom 4 veckor, medan den guldiga modellen skickas inom 12 dagar.
När vi går in och kollar på OnePlus spanska sida uppges exakt samma uppgifter – Ett land som man gått ut med att man pausat leveranserna i.

Jag på redaktionen har under dagen äntligen fått min OnePlus 3, och måste tillhört den sista “betchen” som skickats ut innan uppehållet. Vi vet att OnePlus inte brukar ha bra koll på leveranserna, och hoppas självklart att ni som nyligen beställt telefonen får den innan utsatt datum.
Vi kommer inom en snar framtid recensera telefonen.

Bilden är lånad från OnePlus.net

Källa