Xperia XR påträffas på bilder

Xperia XR, som förväntas visas upp under Sonys IFA event, har under dagen påträffas i ett gäng bilder. Av bilderna att döma kommer XR vara väldigt lik sina föregångare till utseendet. Telefonen på bilden visas i en ny blå färg också. Vidare ser det ut som att den kommer få dubbla LED – blixtar på baksidan. En kameraknapp ser också ut att finnas med.

Bilden är lånad av mobilereview

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.