Detta datum presenteras Samsung Gear S3 (bekräftat)

I fredags skrev vi om en första källa som menade på att Samsung skulle presentera nästa generations smartklocka, Gear S3, under ett event i september. Kanske menade man på att klockan Gear S3 och surfplattan Tab S3 skulle presenteras tillsammans?

Hur som haver har Samsung under morgonen gått ut med en officiell teaserbild där man avslöjar att man kommer presentera klockan den 31 augusti. Det är uppenbart att det just är Gear S3 som presenteras, då man på inbjudan har en cirkel där innehållet liknar en klocka.

Bilden är lånad av ReviewTheBest (Instagram)

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.