Posted in: Uncategorized

Sony sänder ut teaserbild till sitt IFA – event (bekräftat)

Sony har under gårdagen skickat ut en teaserbild till sitt event som man kommer hålla under IFA – mässan nu i september. Teaserbilden visar en herrans massa produkter, saker såsom hörlurar och existerande mobiler. Jag har för en tid tillbaka sedan skrivit ett och annat om ett kommande flaggskepp från Sony, Xperia ZR, som förväntas visas upp under eventet.

Sony skryter inte med att man kommer visa upp någon ny telefon på mässan, men med tanke på den information och den mängd bilder som läckt ut på nätet av telefonen. Jag misstänker att Sony också kommer visa upp andra nyheter såsom nya hörlurar för att bara nämna ett exempel. Eventet tar fart klockan 12 svensk tid den 1a september.

Bilden är lånad av Sony.com

Källa

Lämna ett svar

Back to Top