Huawei meddelar att man uppdaterar nya Honor -modeller i minst 24 månader

Huaweis lågprismobiler i Honor -serien har inte bara blivit populära i Sverige, utan också i andra länder, mycket tack vore att telefonerna har bra pris och plats för dubbla SIM-kort. I framtiden kommer det finnas ytterligare en anledning till att köpa en Honor -telefon.

Huawei har nämligen meddelat att man kommer uppdatera Honor telefoner (från Honor 8 och uppåt) i 24 månader framåt, från det officiella lanseringsdatumet för telefonerna då såklart.
Jag tycker Huawei tänkt till, då de flesta abonnemang i Sverige är på 24 månader.

Bilden är lånad av techtimes.com

Källa  

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.