Bilder och specifikationer läcker ut på Xiaomi Mi Note 2 (bekräftat)

Det har under en tid tillbaka ryktas om att Xiaomi är på väg att lansera en smartphone med Edge – skärm, precis som Samsungs Galaxy Note 7 och S7 Edge. Nu ser det ut som att information om en kommande Edge – telefon från Xiaomi läckt ut på nätet, då både specifikationer och bilder hittats.

Telefonen kommer bli väldigt lik Galaxy S7 Edge från Samsung i utförandet, då Mi Note 2 ser ut att få både en baksida och framsida som är kurvad, telefonen ser också ut att få hemknappen placerad precis lika dant som hos Samsungs telefoner. Telefonen ser vidare ut att få dubbla kameror på baksidan.

I specifikationsväg ser Mi Note 2 att bli ett riktigt monster. Det då telefonen ser ut att få en 5,7 tum stor skärm med Quad HD -upplösning, senaste chippet från Qualcomm i form av Snapdragon 821 med 6 GB RAM, 128 GB inbyggt minne och två bakre kameror med ännu okänd funktion och upplösning.
Källan säger också att Xiaomi planerar att släppa en mindre påkostad variant av telefonen med en Full HD -upplöst skärm och 64 GB lagring med 4 GB RAM.

Jag har inga uppgifter om när telefonen kan tänkas bli lanserad.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa