Xiaomi presenterar Redmi Note 4

Xiaomi har under dagen presenterat en ny mobil och form av Xiaomi Redmi Note 4. Telefonen erbjuder specifikationer såsom en 5,5″ skärm med Full HD upplösning, 10e kärniga chipsetet Helio X20, en bakre 13 MP kamera, en främre 5 MP kamera. Vidare kommer telefonen med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett enormt 4100 mAh batteri och Android 6.0.1 med Xiaomis egna MIUI version 8.
Telefonen är gjord i en unibodykontruktion av metall, och kommer i färgerna svart, vitt och guld. Det skall också nämnas att den kommer i en version med 2/16 GB och en version med 3/64 GB GB.
Modellen med 2/16 GB kommer kosta motsvarande 1150 svenska kronor, medan modellen med 3/64 GB istället kommer kosta motsvarande 1500 svenska kronor när de lanseras i Kina under morgondagen.
Bilden är lånad av GSMArena.com 
   Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.