HTC presenterar ny telefon i övermorgon (rykte)

Under gårdagen har det dykt upp indikationer på att HTC kommer lansera en uppföljare till förra årets A9 om två dagar, alltså den 1a september. Enligt källan så kommer nya HTC A9 att förbli identisk i designen mot förra årets upplaga av telefonen.
På insidan ska nya A9 dock blivit snäppet bättre enligt källan. Processorn ska ha bytts ut från Snapdragon 617 till Snapdragon 650 med 3 GB  RAM, men telefonens främre kamera ska också blivit uppdaterad från de 4 “Ultrapixlarna” gamla A9 har, till 5 traditionella megapixlar.

Vi misstänker att HTC tänker göra en Samsung genom att använda samma namn på samtliga modeller (i samma produktserie) men lägga till året då telefonen presenterades.

Bilden är lånad av HTC.com

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!