Qualcomm slår på stort!

Den amerikanska tillverkaren Qualcomm har under gårdagen slagit på stort och lanserat ett eget VR – headset som bygger på Snapdragon 820 processorn. VR -headsetet har två stycken AMOLED -skärmar inbyggt, och ingen telefon behövs för att man ska kunna använda headsetet. Dock meddelar Qualcomm att detta bara är en prototyp än så länge.

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.