Google Marlin blir Pixel XL (rykte)

Vi skrev för ett par dagar sedan om en källa som menar på att Google i framtiden kommer skrota varumärket “Nexus”, som man använt sig av i flera år. Nu menar en ny källa på att Google kommer döpa sina framtida Nexus-produkter till Pixel. Ett tecken i rätt riktning är att Google släppt en Pixel – enhet vars namn är Pixel C.

Hur som haver sägs den större telefonen av de två, kallas för Google Pixel XL. Enligt samma källa, som kommit upp med namnförslaget, kommer Pixel XL också fått en bakre 12 MP kamera av typen Sony IMX378, medan på framsidan ska det sitta en Sony IMX179 sensor på 8 megapixlar.
Det blir intressant att se vad telefonen kommer kallas, när den förhoppningsvis presenteras någon gång i oktober.

Bilden är lånad av Google

 Källa
 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!