Uppgifter: Samsung kallar inte tillbaka Galaxy Note 7

Här om dagen rapporterade vi om att Samsung bestämt sig för att dra ut på tillverkningen av Galaxy Note 7 ytterligare en vecka. Nu ser det dock ut som att företaget inte kallar tillbaka den telefoner som redan finns ute på marknaden, det vill säga i exempelvis USA. Jag hoppas innerligt att Samsung kommer släppa telefonen på den svenska marknaden inom de kommande två veckorna. 
Bilden är lånad av Samsung

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.