Xperia XZ påträffas i ny färg

Under dagen har en ny färg på Sonys kommande flaggskepp Xperia XZ påträffats. Telefonen syns denna gång i färgen Rosa Guld, i alla fall baksidan ser ut att få den färgen. Deet syns inte vilken färg framsidan kommer få, men om jag få dra en gissning så handlar det om en vit framsida på telefonen. Xperia XZ har säljstart 11 oktober och jag tror att nya färgen kommer släppas ungefär en månad efter 11 oktober, om telefonen nu kommer i någon ny färg.

Bilden är lånad av xperiablog.net

Källa   

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.