Bilder på HTC Bolt läcker ut på nätet – saknar ett hörlursuttag

Nyligen kom det in en bild på en telefon från den taiwanesiska tillverkaren HTC. Av bilden att döma, så håller HTC på att jobba med en ny smartphone vid namn Bolt. Det som gör att Bolt sticker ut från mängden är att den saknar ett hörlursuttag, något som blivit allt vanligare under de senaste dagarna. Hur hörlurar istället ska kunna kopplas in nämns det inget om, men en trolig lösning är att HTC skickar med ett par hörlurar med en Type C-kontakt i botten, som i sin tur kan anslutas till telefonen. 

I övrigt påminner Bolt mycket om företagets flaggskepp HTC 10 med en avrundad design, och en fingeravtrycksläsare på framsidan. 
Bilden är lånad av HTC (läckt bild)
 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.