Close
Social profiles

Nyligen kom det in en bild på en telefon från den taiwanesiska tillverkaren HTC. Av bilden att döma, så håller HTC på att jobba med en ny smartphone vid namn Bolt. Det som gör att Bolt sticker ut från mängden är att den saknar ett hörlursuttag, något som blivit allt vanligare under de senaste dagarna. Hur hörlurar istället ska kunna kopplas in nämns det inget om, men en trolig lösning är att HTC skickar med ett par hörlurar med en Type C-kontakt i botten, som i sin tur kan anslutas till telefonen. 

I övrigt påminner Bolt mycket om företagets flaggskepp HTC 10 med en avrundad design, och en fingeravtrycksläsare på framsidan. 
Bilden är lånad av HTC (läckt bild)
 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...