Jag unboxar Xiaomi Redmi Note 3 Pro och Mi Band 2

Under dagen har ett aktivitetsarmband samt en smartphone anlänt från kinesiska Xiaomi. I videon nedan unboxar jag nämligen tillverkarens aktivitetsarmband Mi Band 2, och mellanklassmobilen Redmi Note 3 Pro. Det som bland annat sticker ut med mobilen är att den har ett gigantiskt 4050 mAh batteri.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.