Google Pixel och Pixel XL kommer finnas att tillgå i blått (bekräftat)

Ikväll klockan 18:00 startat Google sitt event där man förväntas visa upp en rad nya produkter. Speciellt för detta år sägs bli att Google både gjort produkternas hårdvara och mjukvara. Speciellt spännande lär det dock inte bli, då väldigt mycket infdormation redan läckt ut om telefonerna. Nu har det också bekräftats av misstag att båda mobiler kommer komma i en blå färg. Det ser ut som att baksidan kommer blå blå, medan framsidan istället blir vit.

Bilden är lånad av Evan Blass

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.