Close
Social profiles

Google har under kvällen introducerat två nya medlemmar i form av mobiltelefonerna Pixel och Pixel XL. Båda telefonerna är gjorda av Google i samarbete med HTC som varit med och designat telefonerna.  

Om vi börjar med Google Pixel så har telefonen fått en 5,2 tum stor skärm med upplösningen 1080 x 1920 pixlar tillsammans med en AMOLED panel, Qualcomms nyaste chipp Snapdragon 821 med endast 4 GB LPDDR4 RAM, 32 eller 128 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en bakre kamera på baksidan med upplösningen 12 megapixlar (samma som i Nexus 5X och 6P), ett 2770 mAh batteri, en bakre 8 MP kamera, en fingeravtrycksläsare och en ny Androidversion kallad Android 7.1, som enligt Google ska ha ”förbättrat snabbheten från Android 7.0”.

Om vi tar en titt på Pixel XL så är det i princip samma telefon, förutom att den har en större 5,5″ skärm med Quad HD-upplösning och ett 3490 mAh stort batteri. Andra specifikationer är identiska till Pixel.
En intressant detalj är att Google väljer att sätta ditt sin egen logga så att den syns stort, och man kan överhuvudtaget inte se att HTC varit delaktiga i utvecklandet av telefonerna.

Båda telefoner kommer i färgerna svart, vitt och blått. Telefonerna ska vara tillgängliga från den 20e oktober, men jag har ännu inga prisuppgifter på enheterna.

För mer information rekommenderar jag att du kollar här.

Källa

 

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...