Google Pixel och Pixel XL är IP53-klassade (bekräftat)

Likt vad Apple gjorde när man presenterade iPhone 7 & 7 Plus tog inte heller Google upp de saker där Pixel & Pixel XL ligger bakom vissa konkurrenter. Men under morgondagen har det bekräftats att Googles två nya telefoner är IP53-klassade. Det innebär att mobilerna bland annat ska klara av att vara ute i regnet, men IP-klassningen innebär att mobilerna endast tål stänk, och inte att sänkas ner i vattnet, likt Sony Xperia XZ eller Samsung Galaxy S7/S7 Edge.
Bilden är lånad av thevarge.com

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.