Ny Xiaomi telefon påträffas

Jag rapporterade förra veckan om att Mi 6 redan kan ha påträffats på bild. Detta är ett påstående som nu kan visa sig vara en budgetvariant av nylanserade Mi 5S. För enligt ryktet kommer Mi 5C bli en mindre påkostad variant av Mi 5S. Specifikationer som nämns är att mobilen kommer få en Helio P20 processor, 3 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Mest troligt är ändå att det blir en Mi 5C, då det ser ut att bli en mindre påkostad variant av Mi 5S av bilderna att döma.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.