Fler bilder påträffas på Meizu Pro 6s

Jag har under de senaste dagarna rapporterat om att Meizu troligtvis
har en ny mellanklass-mobil på gång att visa upp. Pro 6s har tidigare
fått visa sig framför kameran, men har nu alltså gjort det på nytt.
 Enligt specifikationsbladet så kommer Pro 6s få en 5,7 tum stort skärm
med Full HD-upplösning och chippet Helio X20 med 4 GB RAM. Telefonen
kommer visas upp någon gång i oktober.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.