Close
Social profiles

Jag rapporterade för ett litet tag sedan om att Alcatel valt att lägga ner sin mobila verksamhet, för att istället satsa på mjukvaran. Trots detta har man idag presenterat telefonen DTEK60, fast man har anlitat franska Alcatel för själva byggandet av telefonen, medan BlackBerry själva står för mjukvaran i telefonen.

Telefonen skäppas med specifikationer i toppklass. Det då den har fått en 5,5 tum stor skärm med Quad HD-upplösning, processorn Snapdragon 820 med 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne med plats för minneskort, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett 3000 mAh batteri med stöd för snabbladdning genom USB Type C-kontakten. Vidare har telefonen fått en bakre 21 MP kamera och en främre 8 MP kamera.
Mjukvaran baserar sig på ASndroid 6.0.1 och är i princip en orörd version av vanilla Android.

Priset ligger på 499 dollar i USA.

Bilden är lånad av BlackBerry

Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...