Close
Social profiles

Kinesiska ZTE har under kvällen presenterat mellanklass-mobilen Nubia Z11 Mini S. Telefonen bygger på en aluminiumkonstruktion som har en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan av telefonen.

ZTE Nubia Z11 Mini har fått en 5,2 tum stor skärm med Full HD-upplösning, chipet Snapdragon 625 med 4 GB RAM, ett 3000 mAh batteri med tillhörande USB Type C-kontakt, ett inbyggt minne på antingen 64 eller 128 GB med minneskortplats upp till 200 GB, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett hörlursuttag och Android 60.1 från start.

Den största nyheten med telefonen är den främre och bakre kameran. Om vi börjar med den bakre kameran så har den fått en upplösning på 23 megapixlar med bländaravtalet f/2.2, kameran ska enligt ZTE framförallt vara bra att fota i mörker. Den främre kameran är istället på 13 megapixlar och har samma bländaravtal som den bakre kameran, liksom den bakre kameran ska den främre också släppa in mycket ljus i mörkret.

Båda telefoner kommer finnas tillgängliga från och med 25 oktober i hemlandet Kina. Priset för versionen med 64 GB kommer ligga på motsvarande 2000 svenska kronor, medan modellen med 128 GB minne istället kommer kosta motsvarande 2500 svenska kronor.  

Bilden är lånad av ZTE

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...