Huawei Honor visar upp sin första smarta klocka S1

Dotterbolaget till Huawei, känt som Honor, har under kvällen visat upp sin första smarta klocka med namn S1. Klockan har en rund display och har en vikt på 35 gram. Honor avslöjar inga specifikationer för klockans insida. Men man nämner att klockan inte är tänkt som en smart klocka att bära dagligen, utan att den mer är skapad som ett träningsredskap. Dock ska man kunna ta emot notiser på S1.
Honor nämner att S1 har utrustats med en pulsmätare och att den ska vara vattentät ner till 50 meters djup.

Klockan kommer kunna gå att förhandsboka med armband i färgerna blå svart och orange från och med imorgon, och kommer gå loss på motsvarande 901 svenska kronor när den släpps i hemlandet Kina.

Bilden är lånad av Honor

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.