Uncategorized

Xiaomi Mi Note 2 – säg hejdå till ramen kring skärmen (rykte)

Om precis en vecka kommer kinesiska Xiaomi hålla ett event där man förväntas visa upp sitt nya flaggskepp Mi Note 2. Enligt tidigare källor kommer telefonen ha toppspecifikationer såsom Qualcomms senaste chipp Snapdragon 821 med 6 GB RAM och dubbla kameror. Vi har tidigare fått se en teaserbild på telefonens baksida, men nu har det läckt ut en bild som visar hur telefonen kan komma att se ut på framsidan.

Av bilden att döma kommer Mi Note 2 inte ha någon ram runt sin skärm över huvud taget, vilket skulle innebära att en helt ny grej skulle komma till mobiler. Jag är rätt så säker på att om Xiaomi kan göra en mobil med ingen ram runt skärmen, så kan de andra tillverkarna också fixa liknande lösningar!

Bilden är lånad av phonearena.com

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...