Uncategorized

Lenovo börjar skicka ut Android 7.0 till Moto G4 & G4 Plus

Jag rapporterade för en tid tillbaka sedan om att Lenovo siktade på att uppdatera många av sina telefoner i Moto-flottan. Nu har Lenovo berättat av man har börjat skicka ut uppdateringen till mellanklass-mobilerna Moto G4 och G4 Plus. Uppdateringen har börjat skickats ut världen över, och går att hämta hem direkt i mobilerna eller en dator.

Några förbättringar Android 7.0 Nougat för med sig är bland annat att man nu ska kunna ha två appar sida-vid-sida, men versionen för även med sig prestandaförbättringar.

Bilden är lånad av Google

 Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...