Då presenteras Huawei Mate 9

Under morgonen har Huawei bjudit in till ett event den kinesiska jätten ska hålla den 3 november. Enligt bilden så kommer telefonen som ska presenteras ligga ett steg före sina konkurrenter, och jag misstänker bland annat därav att Huawei ska visa upp det så kallade prestandamonstret Mate 9.

Enligt rykten kommer mobilen få en 5,9 tums stor skärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar), Huaweis egna värstingprocessor Kirin 960 samt dubbla kameror på baksidan, en på 12 megapixlar medan den andra sägs få en upplösning på 20 megapixlar. Mate 9 sägs också komma i en Pro-variant med en skärm som sluttar ner längst enhetens långsidor.

Bilden är lånad av Huawei

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.