Sony börjar redan planera inför 2017

Under förmiddagen har ett dokument från Sony Ryssland läckt ut på nätet. Dokumentet visar att Sony planerar att släppa två nya telefoner 2017. Detta innebär alltså att Sony planerar kommande smartphones i god tid. 

Det handlar alltså om två nya enheter från Sony, en med modellnummer G3112 och den andra med modellnummer G3121. Enligt källan handlar det om två budgettelefoner från Sony, men det kan också hända att det rör sig om en budgettelefon och en mellanklasstelefon. Vi lär få veta mer om dessa telefoner lite längre fram.

Bilden är lånad av Sony

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.