Close
Social profiles

Samsung gick för ett tag sedan ut med detaljer om företagets kommande flaggskepp Galaxy S8 då man sagt att telefonen kommer få en ny, väldigt snygg design. Men man sa också att kameran i Galaxy S8 kommer vara bra mycket bättre än i tidigare Galaxy smartphones. Nu har man gått ut med nya detaljer om en ny röstassistent telefonen kommer få. 


Samsung nämner att S8 kommer få en förbättrad röstassistent från den man lanserade till Galaxy S3 som hängt med väldigt länge. Enligt Samsung kommer röstassisten vara minst lika bra som Apples Siri. Man beskriver att man ska kunna fråga den nya assisten om mer grejer än tidigare. Dessutom ska nya assistenten ha allting inbyggt, så den inte behöver öppna enstaka appar för att utföra ett kommando. Dessutom ska den nya assistenten vara enklare för utvecklare.

Bilden är lånad av Samsung

  Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...