Close
Social profiles

Jag har ett antal veckor rapporterat om att OnePlus kan komma att presentera en ny telefon vid namn OnePlus 3T. Nu ser det ut som att den kinesiska giganten faktiskt kommer presentera en uppgraderad variant av ”3”, då Qualcomm sagt att en ny enhet med Snapdragon 821 kommer snart. 
Qualcomm har under morgonen bekräftat att en ny enhet från OnePlus är på gång. Det då man säger att en ny enhet från OnePlus med Snapdragon 821 är på väg. Vidare sägs telefonen få en LCD-panel istället för en AMOLED. Dessutom sägs den kosta cirka 800 kronor mer än ”3”. Det är ännu oklart när telefonen kommer presenteras, men vi får nog veta det snart!

Bilden är lånad av OnePlus

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...