Motorola presenterar Moto M – första telefonen från Motorola med fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan

Efter en lång tids väntan med diverse olika rykten har Motorola under dagen presenterat Moto M officiellt. Telefonen erbjuder, precis som tidigare bilder visat, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan! 


Moto M har fått en 5,5 tums stor skärm med Full HD-upplösning, processorn Helio P15 med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne, en minneskortplats, ett 3050 mAh stort batteri, en bakre 16 MP kamera, en främre 8 MP kamera, en USB Type C-kontakt och Android 6.0.1 Marshmallow från start.

Telefonen släpps inledningsvis bara i Kina till ett pris av motsvarande 2650 kronor.

Bilden är lånad av Motorola

 Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.