Close
Social profiles
ZTE släppte för inte alls för länge sedan sitt senaste flaggskepp Axon 7 i Sverige. Telefonen erbjuder otroligt mycket hårdvara för pengarna då den ”endast” kostar 4800 svenska riksdaler, vilket är ett riktigt bra pris för en flaggskeppsmobil år 2016. Man har nu avslöjat när man tänker påbörja uppdateringen till Android 7.0.

ZTE har avslöjat att man kommer börja uppdatera Axon 7-telefoner till Android 7.0 Nougat från och med januari 2017. Detta innebär att ZTE fortsätter att satsa på ett flaggskepp med uppdateringar, något man tidigare haft en tendens till att inte göra. Som det ser ut just nu kommer telefonen komma med ZTE:s gränssnitt MiFavor 4 även med Android 7.0. Skillnaden sägs dock bli att ZTE kommer implementera en applåda i gränssnittet. Det nämns inte ett ord om när uppdateringen kommer (om den kommer) till det mindre syskonet Axon 7 Mini.

   

Bilden är lånad av ZTE

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...