Close
Social profiles
Google har sedan en tid tillbaka skickat ut betaversionen av Android 7.1 Nougat till Nexus 5X och 6P. Flera användare har dock klagat på att flera funktioner som finns hos de nyare syskonen Pixel och Pixel XL helt enkelt inte finns till Nexus-lurarna. Nu har Google givit svar på tal om frågan. 

Google meddelade tidigare att Nexus telefonerna ”inte haft stöd” för de nya mjukvarufunktioner som Pixel och Pixel XL fått. Igår ändrade man dock sig till att dessa funktioner kanske kommer till Nexus 5X och 6P av den slutliga versionen av Android 7.1 Nougat.
De användare som installerat betamjukvaran av Android 7.1 har nämligen rapporterat in att nattläget, som finns i Android 6.0.1 Marshmallow, inte finns med ombord i version 7.1 till Nexus 5X och 6P. Det återstår att se om Google inför funktionen i kommande slutlig version av 7.1.

Bilden är lånad av Google

 Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...