Samsung arbetar på Android 7.0 Nougat till Galaxy Tab S2

En av Samsungs största akilleshälar har genom åren varit att man skippat att uppgradera sina gamla mobiler och surfplattor när man släppt nya produkter. Nu ser det ut som att tillverkaren snart kommer släppa Android 7.0 Nougat till Galaxy Tab S2. 


Enligt källan så håller Samsung på med en uppdatering till surfplattan Galaxy Tab S2, som är över ett år gammal. Det är ännu oklart när Samsung kan tänkas släppa uppdateringen till Tab S2, men det ligger antagligen långt fram då man först tänker uppdatera flaggskeppen Galaxy S7 och S7 Edge först.

Bilden är lånad av The Varge

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.