Close
Social profiles
En sak som många tech -entusiaster blev besvikna över är att LG inte valde att släppa sitt senaste flaggskepp V20 på den svenska marknaden. Nu ser det ut som att LG planerar att släppa en internationell version av telefonen vid namn V30.  

Enligt den kände ryktesspridaren Evan Blass så kommer LG presentera en internationell version av LG V20 som bland annat ska släppas i Sverige. Enligt honom kommer LG döpa mobilen till V30. Men enligt Blass kommer den ända förändringen inte bara bli namnet, utan specifikationerna ska även dem skilja sig åt.
Enligt Blass kommer V30 få en 5,2 tumsskärm utan någon extraskärm på toppen. Dessutom ska telefonen vara vattentålig. Övriga specifikationer ska vara desamma som i V20, vilken betyder att telefonen bland annat kommer få chippet Snapdragon 820 med 4 GB RAM.

Det är ännu oklart när telefonen kan tänkas bli presenterad. 

Bilden är lånad av LG

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...