Close
Social profiles
Två telefoner som erbjuder mycket prestanda för pengarna är OnePlus 3 och ZTE Axon 7. OnePlus presenterade förra veckan en uppgraderad variant av ”3” kallad OnePlus 3T. Nu har ZTE gjort samma sak genom att presentera en uppgraderad variant av Axon 7.  

Den uppgraderade varianten av Axon 7 har fått stöd för Force Touch, vilket innebär att skärmen i mobilen reagerar olika (på att t.ex öppnar appar) på hur hårt man trycker på den. Telefonen har också fått 6/128 GB minne istället för 4/64 GB som vanliga Axon 7 har.
I övrigt har den uppgraderade varianten av Axon 7 fått samma specifikationer som den ”gamla” varianten av Axon 7 såsom chippet Snapdragon 820 med främre stereo-högtalare. Telefonen kommer säljas i begränsad upplaga för motsvarande 5000 svenska kronor. Det är osäkert om telefonen kommer till Sverige.

Bilden är lånad av CNET

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...