Dessa Huawei-telefoner uppgraderas till Android 7.0 Nougat

Huawei har under gårdagen meddelat vilka telefoner som kommer få Android 7.0 Nougat tillsammans med företagets egna gränssnitt EMUI 5.0. Man meddelar att man kommer börja rulla ut systemet från och med kvartal ett av 2017.     

Huawei meddelar att Mate 8, P9, P9 Plus, P9 Lite, Huawei Nova samt Nova Plus kommer representera Huaweis telefoner som kör Android 7.0 tillsammans med EMUI 5.0, i alla fall till att börja med. Det kan ju hända att man uppgraderar fler telefoner till Android 7.0 Nougat, men det återstår såklart att se. 
Huawei meddelar att Mate 8 och P9 kommer bli de första telefonerna ut med Android 7.0 Nougat. Jag har inga uppgifter om när Huaweis omåttligt populära Honor 8 kan komma att få uppdateringen. 
Bild: ShiftDelite.net

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...