Huawei Sverige meddelar att Honor 8 användare nu kan hämta hem Android 7.0 Nougat som beta

Huawei skickade för några veckor sedan ut första betaversionen av företagets tappning på Android 7.0 Nougat till flaggskeppet Huawei P9.  Man har under kvällen också börjat skicka ut samma betamjukvara fast till Huawei Honor 8. 


Betamjukvaran innebär att Honor 8 ägare kan tanka ner en betamjukvara av Android 7.0 Nougat tillsammans med Huaweis nya gränssnitt EMUI 5.0, som bland annat har en nyhet i form av en applåda där alla appar hamnar. Betamjukvaran kan man ta en titt på här, men det gäller att vara snabb. Bara de 200 första som registrerar sig får möjlighet till att testa betamjukvaran.

Bild: Huawei Honor

 Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.