Close
Social profiles
Huawei skickade för några veckor sedan ut första betaversionen av företagets tappning på Android 7.0 Nougat till flaggskeppet Huawei P9.  Man har under kvällen också börjat skicka ut samma betamjukvara fast till Huawei Honor 8. 


Betamjukvaran innebär att Honor 8 ägare kan tanka ner en betamjukvara av Android 7.0 Nougat tillsammans med Huaweis nya gränssnitt EMUI 5.0, som bland annat har en nyhet i form av en applåda där alla appar hamnar. Betamjukvaran kan man ta en titt på här, men det gäller att vara snabb. Bara de 200 första som registrerar sig får möjlighet till att testa betamjukvaran.
Bild: Huawei Honor

 Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...