Samsung Galaxy C9 Pro lanseras snart offciellt!

Samsung lanserade förra månaden en ny phablet med en 6 tums stor skärm vid namn Samsung Galaxy C9 Pro. Telefonen har hittills bara dykt upp i ett gäng asiatiska länder, men nu ser det ut som att telefonen också kommer lanseras officiellt.   

Det är en kinesisk sida som rapporterar om att en internationell version av Samsungs phablet Galaxy C9 Pro snart ska komma ut på den internationella marknaden. Enligt källan så kommer den internationella versionen av C9 Pro att få identiska specifikationer som den asiatiska varianten, liksom telefonen design ska vara densamma. Detta innebär att den internationella versionen av telefonen också den får en gigantisk 6 tumsskärm. Vi får vänta och se om källans påstående visar sig vara sant.

Bild: Samsung

Källa   

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!